APcon Adviesbureau B.V.

In 1991 opgericht, heeft APcon Groep B.V. zich breed ontwikkeld. Oorspronkelijk gespecialiseerd in advisering bij renovatieprojecten en groot onderhoud, houden wij ons nu reeds geruime tijd ook bezig met ontwerpactiviteiten en projectbegeleiding van vervanging en nieuwbouw van kunstwerken.

Wij spelen in op de ontwikkelingen in de markt en bij opdrachtgevers, zo zijn onze mensen naast de conventionele contracten en engineeringsmethoden, thuis in de Geïntegreerde Contractvormen (D&C/E&C) en in de relatief jonge methodieken voor Risico Management, Systems Engineering (SE) en Life Cycle Management (LCM en LCC).

Als kleine, flexibele speler binnen de civiele infra branche, zijn wij voor opdrachtgevers de ideale partner wanneer er behoefte is aan het snel en efficiënt aanpakken van het probleem dat aan de orde is. Een eigen team van enthousiaste adviseurs en ontwerpers/constructeurs staat voor u klaar. Ons grote netwerk binnen de branche garandeert daarnaast dat er voldoende capaciteit is bij grotere projecten.

Tot onze opdrachtgevers behoren diverse gemeentes en waterschappen, ProRail, Keyrail, en meerdere aannemers, waaronder Strukton, Edilon Sedra, Ballast Nedam, Hegeman Beton- en Industriebouw en Dura Vermeer. APcon Adviesbureau BV is gecertificeerd in het kader van NEN-EN-ISO 9001:2008. Daarnaast zijn wij in het bezit van het VCA** Certificaat en het Certificaat Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur.

Tevens zijn wij erkend ingenieursbureau in het kader van het erkenningssysteem Ingenieursbureaus voor ProRail.