APcon Project Support B.V.

Op 22 juni 2012 heeft de APcon Groep een nieuwe B.V. opgericht met de naam APcon Project Support.

Het doel van dit nieuwe, ambitieuze bedrijf is het ontzorgen van opdrachtgevers binnen de technische (infra)markt.

Dit kan zijn door het ondersteunen van organisaties, denk hierbij aan bedrijven zoals ProRail, Keyrail, Rijkswaterstaat, gemeenten, aannemers. Inmiddels hebben de medewerkers van APcon Project Support jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van het overdrachtsproces binnen ProRail van grote en complexe projecten zoals de spoorverdubbeling tussen Amsterdam en Utrecht, en de uitbreiding van de Randstadsporen binnen project Vleugel. Daarnaast kan er ook een beroep gedaan worden op APcon Project Support wanneer er voor een bepaalde tijd extra menskracht gewenst is binnen een organisatie. Tevens kan ook maatwerk geleverd worden wanneer er projectspecifieke problemen moeten worden opgelost.

APcon Project Support kan voor de uit te voeren werkzaamheden een beroep doen op de uitgebreide kennis en ervaring van de medewerkers binnen de APcon Groep. Daarnaast kan APcon Project Support beschikken over een groot netwerk van hoog gekwalificeerde vakmensen.

APcon Project Support is VCA**- en ISO-gecertificeerd.

Voor meer informatie over APcon Project Support kunt u contact opnemen met de directie van APS, bestaande uit Kees Nieuwkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).